Ιστοσελίδα- χάρος προβλέπει ποιοι παίκτες θα πεθάνουν το 2018

Τρεις πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές συγκαταλέγονται στη λίστα των υποψηφίων να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια το 2018, σύμφωνα με τη διάσημη ιστοσελίδα DeathList.net, που προβλέπει θανάτους διασήμων.

Η ιστοσελίδα έχει ένα πολύ συγκεκριμένο content: προβλέπει ποιοι διάσημοι θα πεθάνουν κάθε χρόνο. Για το 2017, από τις 50 προβλέψεις που έκανε έπεσε μέσα για τις 17 (δηλαδή περίπου 1 στα 3). Την περσινή χρονιά, το DeathList σημείωσε την επίδοση-ρεκόρ του, για την ετήσια λίστα του, μέσα στην οποία ήταν ο Χιου Χέφνερ και ο Τζέρι Λιούις.

Πλέον, η «επιτροπή των ειδικών» που το απαρτίζουν δημοσίευσε όλο καμάρι τις νέες προφητείες για το 2018. Ανάμεσα στους θανάτους που προβλέπει είναι του Σον Κόνερι, Χόσνι Μουμπάρακ, Στίβεν Χόκινγκ, Τζίμη Κάρτερ, Χένρι Κίσινγκερ, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, αλλά και ο Τσαρλς Αζναβούρ, ο Μελ Μπρουκς και η Ολίβια Νιούτον Τζον.

Οι ποδοσφαιριστές που φιγουράρουν στην σχετική λίστα είναι ο διεθνής μέσος της Αγγλίας(57 αγώνες-10 γκολ), Πολ Γκασκόιν, με παρουσία σε Τότεναμ, Νιούκαστλ, Ρέιντζερς, Λάτσιο, Έβερτον, Μίνλεσμπρο. Ο «Γκάζα» μόλις στα 51 του χρόνια, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ως θύμα του αλκοολισμού του. Ακόμη ένας θρύλος των βρετανικών γηπέδων, ο επιθετικός Τζίμυ Γκριβς σήμερα 78 χρονών επίσης αλκοολικός είναι στην 50άδα. Ο στράικερ Τζίμυ Γκριβς μεγαλούργησε στην Τότεναμ με 220 γκολ σε 321 ματς, την Τσέλσι με 124 γκολ σε 157 αγώνες, ενώ στην Εθνική Αγγλίας είχε 9 γκολ σε 12 ματς.

Ο τρίτος ποδοσφαιριστής της λίστας είναι στα 80 του χρόνια ο Σκοτσέζος μεσοεπιθετικός Ίαν Εστί Τζον με καριέρα στην Μάδεργουελ(113 συμμετοχές-80 γκολ), την Λίβερπουλ(335 συμμετοχές-95 γκολ) και παρουσία στην εθνική Σκοτίας(21 συμμετοχές-9 γκολ).

Η μακάβρια ιστοσελίδα που προφητεύει το θάνατο διασήμων, στις αρχικές εμφανίσεις της προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, αλλά τα ολοένα και μεγαλύτερα ποσοστά που πετυχαίνει προκαλούν…ταραχή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα