Ισόβια στους απαγωγείς του Μάριου Παπαγεωργίου

Ισόβια και βαριές καθείρξεις στους «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης  απαγωγής και εξαφάνισης του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου. Το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας καταδίκασε σήμερα τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής του νεαρού, Πέτρο Μιχαλεάκο, σε ισόβια κάθειρξη και  σε κάθειρξη 23 ετών.

Απ΄ την πλευρά του ο ίδιος ο κατηγορούμενος που αρνειται την εμπλοκή του επέμενε στην απολογία του ότι «ο Μάριος ζει και σκηνοθέτησε ο ίδιος την απαγωγή του για να αποσπάσει λύτρα από την μητέρα του». Σε ποινές από δύο χρόνια φυλάκιση μέχρι και 18 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκαν ακόμα πέντε άτομα της σπείρας.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των καταδικασθέντων υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες που ακούγονται να λένε σημεία και τέρατα για το πώς στήθηκε η υπόθεση.

Σε μια από αυτές ακούγεται ο Μιχαλεάκος να  μιλάει με συγκατηγορούμενο του για το «ζώο» που θα μετέφεραν και θα εγκατέλειπαν στο βουνό.

Ο  ίδιος ο Μιχελεάκος  όταν ρωτήθηκε  για το αίμα που βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου του 26χρονου Μάριου στο Φάληρο, υποστήριξε ότι …ενδέχεται να προήλθε από τραυματισμό του νεαρού όταν επιχείρησε να αλλάξει λάστιχο.

Υπενθυμίζεταιότι όταν εξαφανίστηκε το θύμα ο Μιχαλεάκος εμφανιζόταν στην οικογένεια ως άνθρωπος με διασυνδέσεις στην ΕΥΠ και τους έδινε συμβουλές τι να κάνουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα