Ιταλός μέχρι το 2019 ο Ορέστης!

Όταν στην πρώτη σου χρονιά παίζεις στα 37 από τα 38 παιχνίδια σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, όπως είναι το Καμπιονάτο, τότε αυτό κάτι δείχνει. Ο Ορέστης Καρνέζης μπορεί να άργησε να πάρει μπροστά, αλλά πλέον είναι τερματοφύλακες παγκόσμιας κλάσης!
Η διοίκηση της Ουντινέζε εκτιμώντας τις δυνατότητές του, αλλά και την προσφορά του στην ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που τελείωσε του προσέφερε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τις απολαβές του να πλησιάζουν τα 3.500.000 ευρώ!
Η λυτή ανακοίνωση της Ουντινέζε έχει ως εξής: «Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συμφωνίας με τον Ορέστη Καρνέζη και πλέον το νέο συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα ολοκληρώνεται το 2019».
Ο Καρνέζης με μόλις δύο συμμετοχές στη Super League μέχρι το 2011, μέτρησε την επόμενη διετία 64 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, πήγε στη Γρανάδα όπου «έφαγε πάγκο», αλλά όταν πήρε τις συμμετοχές του προς το τέλος της σεζόν (οκτώ το σύνολο), έδειξε τα προσόντα του και κέρδισε τη μεταγραφή για την Ουντινέζε στην οποία έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με αποτέλεσμα να κερδίσει την ανανέωση του συμβολαίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα