Ιταλός ξανά ο Δέλλας

Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει στην προπονητική καριέρα του Τραϊανού Δέλλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης (04/10) για την Ιταλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρετζιάνα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Εμίλια και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τους διοικούντες την ιταλική ομάδα, όπου φαίνεται πως βρέθηκε η “χρυσή τομή” προκειμένου να συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα έχει στο πλευρό του, ως άμεσο συνεργάτη, τον Βασίλη Μπορμπόκη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

Η Ρετζιάνα αγωνίζεται στη Serie C και ύστερα από πέντε αγωνιστικές μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, ούσα στην 15η θέση της βαθμολογίας, σε σύνολο 19 ομάδων. Στόχος των διοικούντων την ομάδα είναι -σε βάθος χρόνου- να επιστρέψουν στη Serie A και θεωρούν πως με τον Δέλλα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιτύχουν τον στόχο τους. Άλλωστε, ο 41χρονος τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που επανέφερε την ΑΕΚ στη Super League Σουρωτή, ύστερα απ’ την περιπέτεια στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Αυτός είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του Έλληνα τεχνικού, ύστερα απ’ την ΑΕΚ (Απρίλιος 2013 – Οκτώβριος 2015) και τον Ατρόμητο (Νοέμβριος 2015 – Σεπτέμβριος 2016).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα