Ιntralot: Επταετής επέκταση έργου στη Μαλαισία

Η Intralot υπέγραψε την επέκταση της συμφωνίας της με την Magnum Corporation Sdn. Berhad, τη μεγαλύτερη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών της Μαλαισίας, για επτά χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης για δύο (2) επιπλέον έτη.

Η συμφωνία αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη ενός προηγμένου συστήματος λοταρίας που συνδέει περισσότερα από 2.450 τερματικά με τη ναυαρχίδα του λειτουργικού συστήματος της Intralot, το κεντρικό σύστημα LOTOS™ O/S, και την on-line πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων του λογισμικού παιχνιδιών και της νέας γενιάς τερματικών Photon.

Εκτός από το κεντρικό σύστημα, η Intralot θα παρέχει επίσης λειτουργικές υπηρεσίες, όπως η υποστήριξη πελατών και το μάρκετινγκ, και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για τη λειτουργία και τη συντήρηση του κεντρικού συστήματος κατά τη διάρκεια των επτά ετών της νέας συμφωνίας. Η υλοποίηση του έργου θα ξεκινήσει άμεσα και η εμπορική λειτουργία υπολογίζεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2015.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Magnum Corporation, κ. Lawrence Lim Swee Lin, σχολίασε: “Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Intralot με ιδιαίτερη ικανοποίηση, καθώς αποδείχθηκε ένας αξιόπιστος συνεργάτης και ένας καινοτόμος τεχνολογικός προμηθευτής που κατανοεί απόλυτα τις ανάγκες μας”.

Ο κ. Ιωάννης Παντολέων, Chief Operating Officer του Ομίλου Intralot, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επέκταση της συνεργασίας μας με την Magnum Corporation για επτά επιπλέον χρόνια και εκτιμάμε την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στην τεχνογνωσία της Intralot και την ικανότητά μας να φέρουμε εις πέρας την απαιτητική τεχνολογική αναβάθμιση του συστήματος της. Η Intralot έχει δεσμευθεί να στηρίξει την Magnum με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών και να παρέχει συνεχή υποστήριξη στην αναγνωρισμένη εταιρεία της Μαλαισίας. Η ανανέωση της συνεργασίας μας είναι ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της παρουσίας της Intralot στην περιοχή για τα επόμενα χρόνια”.

 

Ο Managing Director της Ασίας του Ομίλου Intralot, κ. Μάριος Μητρομάρας, πρόσθεσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι και ευχαριστημένοι από την επέκταση της συνεργασίας μας. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το έργο θα ενισχύσει περαιτέρω την επιτυχημένη συνεργασία μας με την Magnum Corporation και θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση της επιτυχημένης λειτουργίας της εταιρείας στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον της Μαλαισίας”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα