Ιntralot: Πώλησε τη λοταρία της Πολιτείας της Βικτώριας

Την πώληση της λοταρίας της Πολιτείας της Βικτώριας (που λειτουργεί και στην Τασμανία) στον Όμιλο Tatts, που κατέχει την κύρια άδεια στην περιοχή, ανακοίνωσε η Intralot Australia κατόπιν των σχετικών εγκρίσεων από την Κυβέρνηση της Βικτώριας στην Αυστραλία.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα έσοδα που σχετίζονται με τη συναλλαγή, συμπεριλαμβανομένων του αρχικού τιμήματος, των τρεχουσών πληρωμών και της εξοικονόμησης λειτουργικών δαπανών, εκτιμάται ότι μπορεί να ανέλθουν μέχρι το πόσο των 20 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας. Η συμβολή του έργου στα έσοδα του Ομίλου το πρώτο εξάμηνο του 2014 δεν ξεπερνά το 2%.

 

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου των Τυχερών Παιχνιδιών της Αυστραλίας (Gambling Licensing Review Panel) επιβεβαίωσε ότι η Intralot Australia υπέστη «άδικη μεταχείριση» κατά τη διαδικασία αδειοδότησης, ωστόσο δεν ελήφθησαν διορθωτικά μέτρα από την Κυβέρνηση. Για το λόγο αυτό, η Intralot Australia έχει κινηθεί δικαστικά ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου.

 

H Intralot, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα εστιάσει ακόμη περισσότερο στην επιτυχή πορεία του Monitoring License για την εποπτεία και τη διαχείριση του δικτύου των 27.000 παιχνιδομηχανών στη Βικτώρια, του πρόσφατου έργου που ανέλαβε για την ανάπτυξη της υπηρεσίας «εθελοντικού ελέγχου παιχνιδιού» (Precommitment) στην ίδια πολιτεία, στην πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας της με τη Lotterywest στη Δυτική Αυστραλία και τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε άλλες περιοχές της Αυστραλίας και την ευρύτερη περιοχή της Ωκεανίας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα