Κάζο… σε ένα ακόμη ντέρμπι!

Και όμως… δεν την είχε σίγουρη! Ο Ολυμπιακός δεν διδάχθηκε από τα λάθη του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να παραχωρήσει οδυνηρή ισοπαλία στην έδρα του, από την ΑΕΚ της… Football League!

Παρότι στα τελευταία οκτώ ντέρμπι που έχει δώσει η ομάδα του Πειραιά, κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έχει να παρουσιάσει μόλις δύο νίκες, οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα εμφανίστηκαν με αλαζονική διάθεση και το πλήρωσαν ακριβά, παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1, στο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός δεν παραδειγματίστηκε από τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ντέρμπι που έχει δώσει. Σε οκτώ αγώνες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει μία νίκη στο κύπελλο επί του ΠΑΟΚ και μία νίκη στο πρωτάθλημα επί του Παναθηναϊκού. Και οι δύο στο γκολ, τουτέστιν με μεγάλη δυσκολία. Ο απολογισμός συμπληρώνεται με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, με τελευταία αυτή κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο λιμάνι πιστεύουν πως αντιμετωπίστηκε με αλαζονική διάθεση από τους παίκτες το παιχνίδι, ωστόσο επί της ουσίας, για τη διαμόρφωση της συγκεκριμένης νοοτροπίας, την ευθύνη φέρουν και οι ίδιοι οι παράγοντες του συλλόγου και βέβαια το επικοινωνιακό τμήμα. Πλέον, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου, καθώς καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας είτε τη νίκη στο ΟΑΚΑ, είτε ισοπαλία με σκορ από 2-2 και πάνω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα