Κάθειρξη 25 ετών σε 42χρονο για απόπειρα αποπλάνησης και βιασμούς ανηλίκων

Σε ποινή κάθειρξης 25 ετών, επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, σε 42χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου και βιασμό δύο ανήλικων.

Σύμφωνα με το iefimerida, το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό ενώ του επέβαλε και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ. Η πρόεδρος της έδρας του του είπε «Ελπίζω να συμμορφωθείτε» και συνέχισε, «Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος. Οπως  είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία, μόνο κακό κάνει, ελπίζω αργότερα να συνετιστεί, και αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργεί προβλήματα».

Εκτός των άλλων, ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε τέτοια πράξη του καταλογίζεται. Να σημειωθεί ότι, νωρίτερα οι συνήγοροι του ζήτησαν να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου κάτι όπου απορρίφθηκε από την έδρα καθώς όπως δήλωσε η εισαγγελέας «ο 42χρονος δεν αστειεύεται, Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα τρέχει».

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος κατηγορείται για απόπειρα αποπλάνησης 13χρονου αλλά και τον βιασμό μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στην Ναύπακτο.

Παρ’ όλα αυτά ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι «Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα