Κάθετα και οριζόντια αντίθετος!

Κι αν στην υπόθεση γηπέδου της ΑΕΚ, ο «πολέμιος» φαντάζει στα χαρτιά ενδοοικογενειακός (βλέπε Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας), στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι όχι ένα απλό μέλος της οικογένειας, αλλά ο… αδερφός!

Η ΚΑΕ ΠΑΟ Superfoods δια μέσω του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και όλων των Μέσων που τον εκφράζουν, δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του με το πρότζεκτ της Πολιτείας, του Δήμου Αθηναίων, της ΠΑΕ ΠΑΟ και του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Α.Ο. , αφού διακρίνει ύποπτο τάιμινγκ από την κυβέρνηση, ενώ αντιλαμβάνεται πως το μόνο τμήμα που δεν θα έχει κέρδος από αυτή την εξέλιξη θα είναι αυτό της ανδρικής καλαθοσφαίρισης.

Η αλήθεια είναι πως στο Γουδή το σχέδιο μιλά για στέγαση της ΠΑΕ, για εμπορικές εστίες, για κλειστούς χώρους που θα μπορούν να φιλοξενούν πάμπολλα τμήματα (γυναικείο μπάσκετ, ελληνορωμαϊκή, βόλεϊ κ.α.), κάτι που σημαίνει πως η «Παναθηναϊκή κοινωνία» θα σχηματιστεί εκεί και όχι στο Ολυμπιακό σύμπλεγμα της Καλογρέζας, που είναι η επιθυμία της ΚΑΕ.

Στον μπασκετικό Παναθηναϊκό ανησυχούν ξεκάθαρα πως το τμήμα τους θα αποξενωθεί από τον υπόλοιπο σύλλογο και αυτή είναι μία πραγματικότητα. Εκείνοι που οφείλουν να αξιολογήσουν την όλη κατάσταση είναι οι απανταχού φίλοι του Παναθηναϊκού όλων των αθλημάτων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα