Κάθε 57 λεπτά γκολ ο «Πρίγιο»!

 

Παίκτης φαινόμενο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Ελβετός στράικερ που αποκτήθηκε το χειμώνα από τη Λέγκια Βαρσοβίας και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τις εμφανίσεις του στο β’ γύρο των ομίλων του Champions League, έχει αναλάβει τα ηνία των επιθετικών δραστηριοτήτων του ΠΑΟΚ και τα πηγαίνει άριστα.

Μπορεί ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ να εντυπωσιάζει με την κινησιολογία του, έχοντας όμως σκοράρει μόνο σε δύο παιχνίδια, ο Πρίγιοβιτς ωστόσο είναι δεινός σκόρερ και φαίνεται ότι βρίσκεται στο καλύτερο «φεγγάρι» της καριέρας του. Στον ΠΑΟΚ μετράει επτά γκολ σε εννέα αναμετρήσεις (μόνο όμως τρία 90λεπτα και κάποια λίγα λεπτά συμμετοχής στα υπόλοιπα) και σε κλασματική απόδοση, σκοράρει ένα γκολ ανά 57 αγωνιστικά λεπτά!

Ο 26χρονος επιθετικός άρχισε να λάμπει τα τελευταία χρόνια και ο ΠΑΟΚ πρόλαβε να τον αρπάξει ίσως πριν εκτοξευτεί η χρηματιστηριακή του αξία στο διπλάσιο ή στο τριπλάσιο. Φοβερή επιλογή και τεράστια απόδοση μέχρι στιγμής, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να ελπίζει ξαφνικά στο νταμπλ, αρκεί να τρέξει επτά νίκες και ο Ολυμπιακός να υποστεί δύο ακόμη ήττες και μία ισοπαλία, την ώρα που παραμένει εντός Κυπέλλου.

Όσο έχει αυτόν τον Πρίγιοβιτς, τότε μπορεί να ελπίζει ότι στα υπόλοιπα εννέα σημαντικά παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου θα ξεκινά εκ των προτέρων με ένα γκολ. Τα δύσκολα ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα