«Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι…»

Ο Χοσέ Χολέμπας ήταν ένας από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της Εθνικής Ελλάδος στο παιχνίδι – πρόκριση επί της Ακτής Ελεφαντοστού. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις στο επίσημο site της UEFA, μιλώντας για το… μυστικό της επιτυχίας!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε και για το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα, για τη φάση των «16». Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όλοι οι παίκτες ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν στο γήπεδο. Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι στην άμυνα και χτίσαμε πάνω σε αυτό χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Δεν είχαμε καθόλου τύχη, καθώς δύο παίκτες μας αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού στα πρώτα 23 λεπτά, αλλά δεν υποχωρήσαμε, Καταφέραμε να επικρατήσουμε στο τέλος και αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Δεν υπάρχει μυστικό για τις πορείες που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Βασιζόμαστε στο ομαδικό πνεύμα, πηγαίνουμε όλοι σε κοινή κατεύθυνση και τα αποτελέσματα έρχονται. Έχουμε μια σοφή άμυνα, αλλά δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και στην επίθεση και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ.

Βασικός μας στόχος ήταν να περάσουμε από τους ομίλους και τα καταφέραμε. Από εδώ και στο εξής δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, να ξεκουραστούμε και να μελετήσουμε την Κόστα Ρίκα. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος και μέχρι τώρα τα έχουν πάει περίφημα στο Μουντιάλ, αλλά θα προετοιμαστούμε καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα