«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε…»

Στην προσπάθεια που έκαναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αλλά και στα κομβικά σημεία της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, «Τσόρι» Ντομίνγκεζ.

«Η διαφορά ήταν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από εμάς και διεκδίκησε τις πιθανότητές της για πρόκριση, η απόκρουση του Ντε Χέα ήταν μια σημαντική στιγμή για τους ίδιους κρατώντας τους στο παιχνίδι, αλλά μετά την ευκαιρία μας δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ 30″ πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο.

Ως ομάδα και ως παίκτες πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να ξέρετε ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε και σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για όλους μας. Είναι δύσκολο να βρούμε λέξεις για να παρηγορήσει ο ένας τον άλλο, καθώς αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε, είχαμε ένα προβάδισμα και είχαμε πίστη σε αυτό, όμως δυστυχώς δεν ήταν η μέρα μας.

Θέλαμε να μπούμε μέσα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επέτρεπε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είχαμε τους φιλάθλους μας μαζί μας, πολλοί άνθρωποι μας ακολούθησαν εδώ. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να τους δώσουμε τη χαρά για να το γιορτάσουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα