Κάνει βιβλίο τον… έρωτά του για το μνημόνιο

 Τον… θαυμασμό του για το μνημόνιο και την τρόικα έχει ξεκινήσει να γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. να αποκαλύπτει το «μυστικό» του στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η… αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια γεύματος σε ταβέρνα στο Παγκράτι, όπου ήταν προσκεκλημένοι «γαλάζιοι» βουλευτές και στελέχη. Κάποια στιγμή, όπως ήταν φυσιολογικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Εκεί ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στην όμορφη υπουργό Τουρισμού ότι γράφει ένα βιβλίο για όλους αυτούς (τηλεοπτικούς και μη) που άλλα έλεγαν τότε για το Μνημόνιο και άλλα λένε σήμερα.

Όμως, ο… έρωτας του λαλίστατου Άδωνι για το Μνημόνιο ενόχλησε τους πάντες και η κα Κεφαλογιάννη τον μάλωσε: «Πάψε επιτέλους να είσαι τόσο φανατικός με την τρόικα, κάνει κακό. Δεν λέω, η τρόικα έφερε ορισμένα καλά, αλλά έφερε και κακά».

Όχι, φυσικά, πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας άλλαξε γνώμη, καθώς απάντησε ότι «εγώ θα λέω το σωστό, από την πρώτη στιγμή είμαι σταθερός στις απόψεις μου», με την Κρητικοπούλα υπουργό να του λέει πως «έτσι όπως εμφανίζεται, δημιουργείς διαφορετική εντύπωση…». «Δουλεύω από μικρό παιδί στο πεζοδρόμιο και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν», αντέτεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα