Κάνει… εντύπωση και εκτός συνόρων

Η πέρα από κάθε προσδοκία φετινή πορεία του Ατρόμητου που τον έχει φέρει στην κορυφή της Super League έχει δημιουργήσει αίσθηση και εκτός ελληνικών συνόρων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το αφιέρωμα που έκανε στους Περιστεριώτες η βελγική ιστοσελίδα «sportmagazine.knack.be».

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Ατρόμητος έπειτα από 10 αγωνιστικές έχει αφήσει πίσω του όλες τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ενώ ξεχωρίζονται οι νίκες κόντρα στην «Ένωση» στο ΟΑΚΑ, αλλά και αυτή επί των «ερυθρολεύκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι που σε ακόμα μία περίπτωση χαμήλωσε τον πήχη των προσδοκιών: «Φυσικά, κάθε προπονητές έχει υψηλές προσδοκίες. Αλλά η πρώτη θέση είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για μας. Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι ο τίτλος. Θέλουμε ένα εισιτήριο για το Europa League. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Θα παλέψουμε πολύ σκληρά».

Τέλος, στην ανάλυση του βελγικού μέσου υπάρχει ειδική αναφορά σε ποδοσφαιριστές, ενώ σημειώνεται η παρουσία του Ανδρέα Γιαννιώτη, Αμρ Ουάρντα και Αμπιόλα Ντάουντα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα