«Κάνουμε τα πάντα για να καταλήξουμε σε μια αμοιβαία επωφελή λύση»

Μια αμοιβαία επωφελή λύση είναι ο στόχος της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, σύμφωνα με όσα είπε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης 

“Η Ελλάδα στοχεύει σε επίτευξη συμφωνίας με τους ευρωπαίους εταίρους «σύντομα»,  δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. στον ΣΚΑΪ.

«Κάνουμε τα πάντα για να καταλήξουμε σε μια αμοιβαία επωφελή λύση. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε αυτή τη συμφωνία σύντομα», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «προσπαθούμε να βρούμε τα κοινά σημεία».

«Ο κ. Βαρουφάκης κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του»

«Δεν έχει ζητηθεί η απομάκρυνση Βαρουφάκη. Ο κ. Βαρουφάκης κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του. Βάζει για πρώτη φορά τις αγωνίες του Ελληνα και του Ευρωπαίου πολίτη στο τραπέζι, είναι χαρισματικός κι αυτό ανατρέπει παγιωμένες αντιλήψεις για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται ο υπουργός μιας χώρας. Είμαστε τυχεροί που μας εκπροσωπεί ο κ. Βαρουφάκης» είπε μεταξύ άλλων ο Σακελλαρίδης.

«Το δημοψήφισμα έγινε στις 25 Γενάρη και ήταν η εκλογή μας»

Στο ερώτημα αν ένα δημοψήφισμα εξετάζεται από την κυβέρνηση, ο κ. Σακελλαρίδης απάντησε ότι η κυβέρνηση σε γενικές γραμμές διάκειται θετικά, επισημαίνοντας ωστόσο ότι κάτι τέτοιο δεν είναι προς το παρόν στις προθέσεις της. «Το δημοψήφισμα έγινε στις 25 Γενάρη και ήταν η εκλογή μας από τον λαό που είχε χαρακτήρα δημοψηφίσματος», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα