«Κάποιοι γνώριζαν ότι θα φάμε τέσσερα»!

Σαφείς υπόνοιες για… σαμποτάζ σε βάρος του ΠΑΟΚ άφησε ο συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη την περίοδο που ο τελευταίος βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τερζής.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ υποστήριξε στη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές γνώριζαν πως ο «δικέφαλος του βορρά» θα δεχθεί τέσσερα γκολ στην Ξάνθη στις 7 Δεκεμβρίου 2014, όταν ηττήθηκε 4-2 από τον ακριτική ομάδα, ενώ ανέφερε ακόμα ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν ανεπιθύμητος και για τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Κάποιοι το ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ… Κάποιοι παίκτες μέσα στην ομάδα ήξεραν ότι θα φάμε τέσσερα γκολ. Δεν γίνεται να κερδίζεις τον Ολυμπιακό και να τρως τέσσερα γκολ από τον Ξάνθη και μετά άλλα τρία από τα Γιάννενα. Κάτι γινόταν από μέσα. Όπως είπε και ο κ. Ίβιτς με τον Τζαβέλλα. Ο Άγγελος γιατί του είχε πει να φύγει; Το θέμα ήταν ότι μέχρι τον Ολυμπιακό παίζαμε και φοβερό ποδόσφαιρο. Ξαφνικά μετά τελείωσαν όλα. Τι να πω… Δεν μπορώ να εξηγήσω τι άλλο μπορεί να έγινε» δήλωσε ο Απόστολος Τερζής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα