«Κάποιος αποφασίζει, διατάζει και απειλεί!»

«Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή στην ΕΠΟ είναι ότι δεν λειτουργεί δημοκρατικά! Υπάρχει κάποιος που αποφασίζει, διατάζει κι απειλεί! Είμαστε δηλαδή ουσιαστικά διακοσμητικοί οι υπόλοιποι. Κι αυτός δεν είναι ο κ.Γκιρτζίκης. Δεν ξέρω βέβαια αν λειτουργεί με τις ευλογίες του. Πρόκειται φυσικά για άτομο που βρίσκεται μέσα στο συμβούλιο. Αυτό πρέπει να αλλάξει, δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργο Βούρβαχη – σε δηλώσεις του στο sdna.gr – χωρίς ωστόσο να «φωτογραφίσει» ποιος μπορεί να είναι αυτός. Θα είχε σίγουρα τεράστιο ενδιαφέρον να αποκάλυπτε το όνομά του, αν φυσικά το γνωρίζει! Αποκάλυψε μάλιστα πως σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ στις επόμενες εκλογές:

«Είναι αλήθεια ότι βρίσκεται στις σκέψεις μου το να διεκδικήσω την προεδρία της Ομοσπονδίας. Αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε περισσότερα πράγματα. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις. Υπάρχουν φίλοι, πρόεδροι άλλων Ενώσεων, που με έχουν παρακινήσει να διεκδικήσω την προεδρία, αλλά και μέσα από το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Υπάρχουν επαφές, όμως είναι νωρίς για να πούμε περισσότερα».

Είμαι θετικός προς όποιον μου ζητήσει να με στηρίξει. Είτε αυτός είναι ο Ολυμπιακός, είτε η πλευρά Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μέσω φυσικά των Ενώσεων. Αυτές είναι εξάλλου που ψηφίζουν. Θα ήμουν χαζός αν έλεγα όχι, όλα θα τα δούμε όμως στην πορεία. Αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όποιος κι αν είναι αυτός τελικά, θα γίνει χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Τα κίνητρα θα είναι καθαρά ποδοσφαιρικά, για να ξαναφέρουμε την ηρεμία στο ποδόσφαιρο. Κανείς πάντως από τα δύο «μέτωπα» που αναφέρατε δεν έχει με έχει πλησιάσει μέχρι αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι την απόφασή μου θα την έχω πάρει μετά τον Μάιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα