«Κάρβουνο» το σπίτι του Μπίκα!

Οριστικά εκτός ποδοσφαίρου οδηγείται ο πρόεδρος της νέας ΚΕΔ Γιώργος Μπίκας, μετά την ολοσχερή καταστροφή του σπιτιού του στην Ιερισσό Χαλκιδικής το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11)!

Την ώρα που τα τρία μέλη της νέας ΚΕΔ (Μπίκας – Καλύβας – Τσαχειλίδης) βρίσκονταν στα γραφεία της ΕΠΟ με σκοπό να αποσύρουν τις παραιτήσεις που είχαν υποβάλλει το περασμένο Σάββατο, ο Γιώργος Μπίκας ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι το σπίτι του στη Χαλκιδική τυλίχθηκε στις φλόγες!

Αμέσως ο υπό παραίτηση πρόεδρος της νέας ΚΕΔ επικοινώνησε με τα οικεία του πρόσωπα και – ευτυχώς – διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της οικογένειάς του βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη και δεν κινδύνευσαν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, το σπίτι του Γιώργου Μπίκα έχει καεί ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν ακόμη και σε γειτονικές κατοικίες.

Ο ίδιος ο Γιώργος Μπίκας, βρίσκεται σε δραματική ψυχολογική κατάσταση, και λίγα λεπτά μετά την απίστευτη είδηση, απλά μονολογούσε στους διαδρόμους των γραφείων της ΕΠΟ «εγώ τελείωσα από το ποδόσφαιρο»…

Την ίδια στιγμή ο τοποτηρητής της UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε σαφή οδηγία προς την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ για αναστολή όλων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων σε επαγγελματικό επίπεδο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα