“Κάτι ήξερε o Ζαφειρόπουλος και του έκλεισαν το στόμα”

Συγκλονίζει τους πάντες η στυγερή δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ και στενή φίλη της οικογένειας του εκλιπόντος, Ελίζα Βόζεμπεργκ, φανερά συγκλονισμένη από την είδηση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 κατέθεσε τη δική της άποψη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χειριζόταν και ποινικές υποθέσεις, που έχουν και σκοτεινές πτυχές και δύσκολα σημεία. Η δική μου η γνώμη, αν μπορεί να πει κανείς μια γνώμη, περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι Αρχές και πώς θα εξιχνιαστεί αυτό το θέμα, είναι ότι κάτι μπορεί να ήξερε στα πλαίσια του χειρισμού μιας υπόθεσης και του κλείσαν το στόμα», δήλωσε η κ. Βόζεμπεργκ.

Ήταν αντίγραφο του πατέρα του, εξαιρετικός συνάδελφος και αγαπητός από όλους τους συναδέλφους», επισήμανε ακόμα η ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Όπως είπε, η οικογένεια δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ποιος μπορεί να ευθύνεται για την δολοφονία, καθώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν είχε δεχτεί απειλές και δεν ήταν ενήμεροι για κάποια «περίεργη» υπόθεση που τυχόν χειριζόταν. Είναι σοκ για τον νομικό κόσμο, δήλωσε συγκλονισμένη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα