Κάτι βλέπουν στον Ρέτσο οι άνθρωποι της Μπάγερν!

 

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που μπορεί και πουλάει παίκτες στο εξωτερικό σε καλές τιμές. Όταν ο ΠΑΟ έχει «σπρώξει» μόνο τον Καρέλη, o ΠΑΟΚ τον Βιεϊρίνια και τον Μακ και η ΑΕΚ προ ετών τον Παπασταθόπουλο, οι «ερυθρόλευκοι» σχεδόν κάθε χρόνο μαζεύουν πακέτα εκατομμυρίων με τις εξαγωγές τους. Μόνο που στην περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου, ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι των πρωταθλητών δεν περίμεναν πως πριν καν κλείσει τα 19, αγωνιζόμενος σε μετρημένα παιχνίδια και μάλιστα όχι στη θέση του, θα δημιουργήσει τόσο ντόρο!

Ο μικρός υποχρέωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι πολλούς σκάουτερ από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να κλείσουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τον παρακολουθήσουν (κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις) και ποιος ξέρει πόσοι ακόμη έρχονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα στα κρυφά…

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως στο Καραϊσκάκη έχουν έρθει τέσσερις φορές (τουλάχιστον) άνθρωποι από την Μπάγερν Μονάχου! Αρχικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού νόμιζαν πως έχουν βάλει στο μάτι τον Κώστα Φορτούνη, όμως στη συνέχεια κατάλαβαν πως άλλον μελετούσαν, τον μικρό Ρέτσο! Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι ομάδα που ασχολείται με την ελληνική αγορά, και το γεγονός ότι έχει ξοδέψει τόσα χρήματα σε ταξίδια για να τσεκάρει τον Παναγιώτη, κάτι σημαίνει.

Στον Ολυμπιακό προνόησαν προ εβδομάδων και ανανέωσαν το συμβόλαιο του Ρέτσου μέχρι το 2021, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να ζητήσουν τον «ουρανό με τα άστρα», ούτε έχουν επιβάλει κάποια δυσθεώρητη ρήτρα. Τα λεφτά που θα βγάλουν από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή δεν θα είναι πολλά (καθώς μιλάμε για έναν 18χρονο), ενώ η Μπάγερν δεν προσφέρει συχνά ποσοστά μεταπώλησης και το ντιλ που έκανε με την Μπενφίκα για τον Ρενάτσο Σάντσες ήταν συγκεκριμένο. Ωστόσο, ένα τέτοιο ντιλ μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να αποκτήσει δανεικούς παίκτες από την Μπάγερν, αρκεί οι Γερμανοί να δώσουν κάποια ελάχιστη αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα…  Στο παιχνίδι έχουν μπει κι άλλες μεγάλες ομάδες, η Άρσεναλ, η Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους, αλλά η Μπάγερν έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα στις διαπραγματεύσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα