Κάτι δεν πάει καλά με Ραζβάν Ρατ!

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να επιστρέψει στην πατρίδα του (!!!), άφησε ο Ρουμάνος μπακ Ραζβάν Ρατ, την απόκτηση του οποίου έχει ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από την Ράγιο Βαγιεκάνο, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει την καταρχάς συμφωνία τους, αλλά ο ίδιος επιμένει πως τα πάντα είναι ανοικτά, καθώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα το μέλλον του!

«Είχα τη δυνατότητα να παίξω δύο ματς με την Ελλάδα, μέσα από τα οποία θα μπορούσαμε να πάμε στη Βραζιλία. Δεν τα καταφέραμε. Τώρα παίζουμε φιλικά και αυτό είναι απογοητευτικό. Προσπαθώ να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Όλα είναι όμως πιθανά και μπορεί να γυρίσω στην πατρίδα μου».

Από τις δηλώσεις του φαίνεται πως κάτι δεν έχει γίνει σωστά, ή ότι ο ΠΑΟΚ βιάστηκε να γνωστοποιήσει την κίνησή του. Κάποιες πηγές στη Ρουμανία επιμένουν πως ο παίκτης έχει υπογράψει συμβόλαιο, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς εκκρεμούν το τελικό «οκ» του Ρουμάνου μπακ και οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, στις οποίες πρέπει να υποβληθεί. Από τα λεγόμενά του πάντως, δεν είναι καθόλου σίγουρη η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα