Κάτι… παίζει με Ολυμπιακό και Κίρικες

Σενάρια και δημοσιεύματα από τη Ρουμανία θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Ρουμάνο διεθνή αμυντικό της Νάπολι Βλαντ Κίρικες.

Ο 28χρονος στόπερ έχει χάσει φέτος τη θέση του βασικού στους πρωτοπόρους του καμπιονάτο και οι «παρτενοπέι» δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν. Μάλιστα στον Τύπο της Ρουμανίας υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η δουλειά έχει προχωρήσει αρκετά με τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

«Ο Κίρικες έχει «κλήση» από ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ! Ο υπερ-πρωταθλητής Ελλάδας θέλει να τον πάρει από τη Νάπολι, μετά την ανανέωσή του. Ο Βλαντ Κίρικες υπέγραψε με τη Νάπολι αυτόν τον χειμώνα, αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει τον πρωταθλητή, Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Βλαντ Κίρικες και είναι έτοιμος να του κάνει προσφορά. Ο Ρουμάνος αμυντικός και αρχηγός της Εθνικής ομάδας, δεν είναι βασικός στη Νάπολι. Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει κεντρικούς αμυντικούς τον Ισπανό Μποτία και τον Σενεγαλέζο Παπ Σισέ. Οι Έλληνες έχουν επίσης και τον Βέλγο, Μπιορν Ένγκελς» αναφέρεται την Τρίτη (22/1) σε αθλητικά έντυπα της βαλκανικής χώρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα