Κάτοικος Βαρκελώνης ο Ιβάν Ράκιτιτς!

Τη δεύτερη μεταγραφή της για το φετινό καλοκαίρι ολοκλήρωσε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ενισχύοντας τη μεσαία της γραμμή με την προσθήκη του Ιβάν Ράκιτιτς, από τη Σεβίλλη.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη βδομάδα, αλλά μόλις τη Δευτέρα (9/6) το απόγευμα κατέληξαν σε οριστική συμφωνία. Η Μπαρτσελόνα έδειξε το έντονο ενδιαφέρον της για τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, με την πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία της στα γραφεία των Σεβιγιάνων. Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Χαβιέ Φάους και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, η Μπαρτσελόνα θα καταβάλλει το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα παραχωρήσει για έναν χρόνο δανεικό τον Ντένις Σουάρεθ, με οψιόν αγοράς από πλευράς των Σεβιγιάνων. Η Μπαρτσελόνα ήθελε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πριν την έναρξη του Μουντιάλ και τα κατάφερε. Ο Ιβάν Ράκιτιτς αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των Καταλανών για φέτος, καθώς προηγήθηκε η απόκτηση του τερματοφύλακα Τερ Στέγκεν. Ο Κροάτης προορίζεται για αντικαταστάτης του Τσεσκ Φάμπρεγκας, κάτι που σημαίνει πως οι συζητήσεις με τους «μνηστήρες» του Ισπανού έχουν μπει στο τελικό τους στάδιο και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα