Κάτοικος Περιστερίου ο Γιάννης Μανιάτης

 

 

Η μετεγγραφική έκπληξη της χειμερινής περιόδου είχε χρώμα μπλε! Ο Ατρόμητος Περιστερίου απέσπασε την υπογραφή του Γιάννη Μανιάτη κι έτσι ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Σα Πίντο και φυσικά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου κόντρα στους Πειραιώτες, στη ρεβάνς του 0-0.

Ο Ατρόμητος δέχθηκε τον 30χρονο ποδοσφαιριστή με μία λιτή ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη!

Ισχυρή προσωπικότητα, ακατάπαυστο πάθος, ανεξάντλητα πνευμόνια χαρακτηρίζουν τον ενεργεία αρχηγό της Εθνικής Ομάδας που έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι τις 30 Ιούνιου 2017»

Αμέσως μετά ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο για την υπομονή που έδειξαν στο θέμα της μεταγραφής μου. O Aτρόμητος συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες, έχει παίξει συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη, σε τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα