«Κάτω τα χέρια»!

Την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του Ατρόμητου προκάλεσε η πρόσφατη τιμωρία του περιστεριώτικου συλλόγου αλλά και του προέδρου του Γιώργου Σπανού για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι Fentagin εξέδωσαν αιχμηρή ανακοίνωση με την οποία κάνουν λόγο για «ομορφιές» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου «ο πρωταθλητής είναι γνωστός από την αρχή» και προειδοποιούν πως «εμείς τα χέρια που μας εμποδίζουν στο πέταγμα τα κόβουμε!».

«Σε ένα πρωτάθλημα που από την αρχή ξέρεις ποιος θα είναι ο “πρωταθλητής”, σε ένα πρωτάθλημα που δεν σε αφήνουν ούτε ένα κόρνερ να εκτελέσεις όταν αγωνίζεσαι ενάντια στις ομάδες του ποκ, σε ένα πρωτάθλημα που είναι γεμάτο σκάνδαλα και στημένα, με βόμβες σε μαγαζιά και σπίτια αρμοδίων της ΕΠΟ, της σούπερ κλίκας κλπ, σε ένα πρωτάθλημα “παράγκα” που έχει καταντήσει κωμωδία με αυτούς που παίρνουν αποφάσεις, σε ένα πρωτάθλημα που συμμετέχουν πολλοί αλλά αφορά τους λίγους» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Εσείς κύριοι που κάθεστε στις καρεκλίτσες σας και δικάζετε.. ετυμηγορείτε εις βάρος μιας ομάδας, μίας πόλης που ζει και αναπνέει γι αυτήν και όχι σαν αυτές που έχετε μάθει να εκπροσωπείτε χρόνια τώρα..!! Ποιος ξέρει τους λόγους και δεν μας ενδιαφέρουν κιόλας..εδώ γελάνε και οι πέτρες με την κατάντια σας, είναι αδιανόητο πόσο απροκάλυπτα καβατζώνετε κάποιους την ίδια στιγμή που κάποιους άλλους τους δικάζετε δια απαγχονισμού..!!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βουλιάζει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο, τόσο σαν άθλημα όσο και σαν προϊόν για να μιλήσουμε στην γλώσσα σας. Καλά θα κάνει η πολιτεία και ο νέος σχετικός (?) υφυπουργός να ξεβρομίσει την μούργα από τα κεφάλια και όχι να τα ρίξει πάλι στους οπαδούς..!!

Κάτω τα χέρια σας από τον Ατρόμητο και τον κόσμο που πληγώνετε. Εμείς τα χέρια που μας εμποδίζουν στο πέταγμα τα κόβουμε!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα