Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του MEGA

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ

Οι τεχνικοί του MEGA κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του καναλιού και άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, καθώς η τακτική τους ακολουθήθηκε και από μερίδα των δημοσιογράφων.

Μετά την εκδίκασή των ασφαλιστικών μέτρων το Ειρηνοδικείο Αθηνών με άμεσα εκτελεστέα απόφαση υποχρεώνει την εταιρεία να καταβάλει τις οφειλόμενες αμοιβές στους εργαζομένους.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, ακολούθησαν και 124 δημοσιογράφοι οι οποίοι κινήθηκαν κατά του σταθμού, προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματά τους. Ορίστηκε δικάσιμος για την ερχόμενη εβδομάδα (27/7) και όπως όλα δείχνουν θα δικαιωθούν κι αυτοί με τη σειρά τους.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των δημοσιογράφων ανέφερε στην ανακοίνωση του: “Κατόπιν της ανωτέρω συζήτησης και παρά τη σφοδρή αντιδικία, το Δικαστήριο έκανε δεκτά τα ανωτέρω νόμιμα και δίκαια αιτήματά μας, ορίζοντας ως δικάσιμο της αίτησής μας ασφαλιστικών μέτρων την 27η Ιουλίου 2016.

Θεωρούμε ότι αυτό συνιστά το πρώτο και αποφασιστικό βήμα προς τη δικαίωση του πολύμηνου αγώνα των εργαζομένων του σταθμού, οι οποίοι εδώ και μήνες αγωνίζονται να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, αλλά και το σταθμό στις επάλξεις της ενημέρωσης”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα