Κέρδισε κόσμο η Εθνική κόντρα στη Βοσνία

Πέραν του βαθμού που περισώσαμε και των δύο πόντων που κόψαμε από τους Βόσνιους, η Εθνική ομάδα κατάφερε και κάτι ακόμη στον αγώνα το βράδυ της Κυριακής. Κέρδισε πίσω τον κόσμο της!

Το ματς διεξήχθη στην εμπορικότερη ώρα που θα μπορούσε να σκεφτεί κάθε Έλληνας φίλαθλος που είδε το σαββατοκύριακο να περνά χωρίς πρωτάθλημα, αλλά αντί για Αθλητική Κυριακή το μενού να περιλαμβάνει σημαντικότατο αγώνα της Εθνικής ομάδας. Το ματς έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης γιατί η μέρα και ώρα δεν προσφέρονταν για ομαδική παρακολούθηση, αλλά για ατομική σε κάθε σπίτι, σε κάθε δέκτη. Και τι καλύτερο από ένα γκολ στις καθυστερήσεις σε ένα ματς με τόση ένταση, κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο.

Σίγουρα, ο Σκίμπε δεν παρουσίασε το πλέον έτοιμο αγωνιστικά και ψυχολογικά σύνολο, καθώς έλειπε η ψυχραιμία και ένα καλό πλάνο προκειμένου να σταματάνε οι επιθέσεις των Βόσνιων πριν πατήσουν στην περιοχή του Καρνέζη. Η δε χρησιμοποίηση δύο παικτών στα χαφ που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και δύο παικτών στα άκρα που δεν είναι η φυσική τους θέση, έκανε δυσλειτουργική την ομάδα. Τουλάχιστον σώθηκε ο βαθμός χάρη στην πίστη των παικτών, αλλά και του κόσμου που φώναζε στο 93’ «Ελλαδάρα βάλε ένα γκολ!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα