Κέρκυρα – Λαμία 2-2, δύσκολα τα πράγματα για τους «Φαίακες»

Όπως και στο άλλο παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου του Κυπέλλου μεταξύ της Αναγέννησης και της ΑΕΚ, έτσι και στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λαμία, αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους Λαμιώτες και λίγες, αλλά υπαρκτές ελπίδες στους Κερκυραίους.

Ο Κόντος άνοιξε το σκορ στο 12’ για τους «Φαίακες» στο 12’, για να γυρίσει το ματς η Λαμία με γκολ των Βιάνα και Σουλεϊμάν στο 17’ και 42’ αντίστοιχα. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε μετά από αυτογκόλ του Τζενάμο.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αραμπατζής, Γκόμεζ, Ζαραδούκας (59′ Επστάιν), Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Ανδρεόπουλος (46′ Γεωργακόπουλος), Σιόντης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Τουράμ (67′ Σπίνουλας).

ΛΑΜΙΑ: Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κοτσώνης (59′ Βαλιός), Αναστασιάδης, Όμο, Καραγιάννης, Αυγενικού (56′ Αυγενικού), Μπλάζιτς (67′ Γιόνε Πίντο), Ντουρμισάι, Βάντερσον.

Η βαθμολογία και τα δεδομένα του ομίλου

  1. ΑΕΚ                 4              6-2
  2. Λαμία                 4              3-2
  3. Καρδίτσα 1              2-3
  4. Κέρκυρα 1              2-6

Την τελευταία αγωνιστική, 13/12, παίζουν Λαμία-ΑΕΚ και Καρδίτσα-Κέρκυρα. Με ισοπαλία στον αγώνα Λαμία-ΑΕΚ περνούν και οι δύο.  Για να αποκλειστεί η ΑΕΚ θα πρέπει να χάσει στη Λαμία και να νικήσει η Καρδίτσα με μεγάλο σκορ. Για παράδειγμα, με ήττα 1-0 της ΑΕΚ, η Καρδίτσα χρειάζεται νίκη με 5-0. Ελπίδες πρόκρισης διατηρεί και η Κέρκυρα, αρκεί να νικήσει το αγώνα της και να επικρατήσει και η ΑΕΚ της Λαμίας!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα