Κίνηση για Μαρικά ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του ελεύθερου από τη Χετάφε, Σιπριάν Μαρικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας σε ισπανικά ΜΜΕ!

Ο Ρουμάνος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τη Χετάφε, και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του, μετά από εισήγηση του Μίτσελ, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά και τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τις ικανότητές του.

Ο Μαρικά έχει πραγματοποιήσει μία πολύ αξιόλογη πορεία στην καριέρα του, καθώς έχει αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα και σημαντικές ομάδες. Ξεκίνησε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου το 2001, και το 2004 πήρε μεταγραφή στην Σαχτιάρ Ντόνετσκ. Το 2007 μετακίνησε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Στουτγκάρδη. Το 2011 μεταπήδησε στην Σάλκε και το 2013 πήγε στην Ισπανία, για λογαριασμό της Χετάφε. Είναι μόλις 28 ετών και θεωρείται εξαιρετική περίπτωση ελεύθερου επιθετικού. Είναι διεθνής 71 φορές με την Εθνική Ρουμανίας και έχει σημειώσει 24 γκολ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός προωθεί την υπόθεση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση στην ολλανδική Χερενφέιν, στην οποία ανήκει ο Ισλανδός μέσος και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, ιδιαίτερα μετά τη θετική αντίδραση των Ολλανδών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα