«Καζάνι που βράζει» η Τούμπα!

Για εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τα γεγονότα που προκάλεσαν πληθώρα αντιδράσεων στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με την ΑΕΛ Καλλονής.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης υψώνει στον αέρα το λάβαρο της επανάστασης εναντίον ενός συστήματος που δύσκολα θα πέσει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και αναλαμβάνει το ρόλο του… «τρελού του χωριού», καλώντας τον κόσμο να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κανένα σύστημα δεν έπεσε εύκολα και κανένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν κατακτήθηκε με ομάδα που πάλευε μόνη της εναντίον όλων…

Αυτά που ζούμε είναι εξωπραγματικά, βιάζουν την κοινή λογική και το συναίσθημα του κάθε οπαδού που αγαπά την ομάδα του. Τα ξέρουν και τα βλέπουν όλοι,, ακόμη κι αυτοί που τα αποσιωπούν από συμφέρον ή από φόβο.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μόνος εναντίον όλων. Είμαστε πολλοί εναντίον όλων. Αλλά πρέπει επιτέλους να συσπειρωθούμε σε ένα κοινό στόχο. Ας είμαστε οι “τρελοί του χωριού” που θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι μετά από κάθε σφαγή της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, μετά από κάθε λογής πρόκληση, μετά από κάθε εμπόδιο.

Η ομάδα αξίζει την αγάπη μας και την Κυριακή όλοι πρέπει να καταλάβουν στην πράξη ότι ο ΠΑΟΚ δεν πληγώνεται. Πέρα από τα λάθη και τις διαφορές μας, μας ενώνουν 4 γράμματα:

Π.ερηφάνια
Α.ντίσταση
Ο.νειρο
Κ.ατάκτηση

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!».

Όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της, είναι πολύ πιθανό να επιφέρει την κλήση των υπευθύνων από τον αθλητικό δικαστή, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το ποιους εννοούν, καθώς στο κείμενο δεν κατονομάζεται κάποιος συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα