Καζούρα στον Βασάλο για το δώρο στη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλιά της και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μία ενέργεια που κανείς άλλος δε σκέφτηκε μέσα στο παιχνίδι.

Ο όμορφος personal trainer αποφάσισε να της χαρίσει το λευκό του φούτερ, αφού πρώτα το έπλυνε στη θάλασσα. Στη συνέχεια, το στέγνωσε και της το χάρισε για τα γενέθλιά της. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η καζούρα έδινε κι έπαιρνε για τον Βασάλο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε κάνει περίπατο με την αθλητικογράφο στην παραλία, όπου δεν έλειψαν και οι αγκαλιές.

Από την πλευρά της, η Βαλαβάνη ανέφερε μιλώντας στην κάμερα: “Βέβαια τα αγόρια της ομάδας μου με ζηλεύουν και με τρολάρουν λίγο. Αλλά εγώ λέω ότι έπρεπε να σκεφτούν κι αυτοί κάτι για να μου κάνουν δώρο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μου λένε πράγματα που δεν ισχύουν».

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο υπογράμμισε: «Είχε γενέθλια η Ευρυδίκη. Της άρεσε πολύ η ζακέτα μου και αποφάσισα να της την κάνω δώρο. Πήγα την έπλυνα στη θάλασσα, την έτριψα εκεί με τον ελαφρόπετρα, της την έδωσα και σήμερα την τίμησε ιδιαιτέρως γιατί την φόρεσε και της πάει και πάρα πολύ, είναι και μαυρισμένη, με το άσπρο κάνει τρομερή αντίθεση. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να την κρατήσω, αλλά εφόσον μου τη ζήτησε και της άρεσε, της την παραχώρησα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα