Καημός του το πρωτάθλημα…

Ως έναν παράγοντα που δεν ικανοποιείται με τίποτα χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη ο αντιπρόεδρος και αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, αποκαλύπτοντας πως καημός του διοικητικού ηγέτη του δικέφαλου του βορρά είναι το πρωτάθλημα.

«Ο πρόεδρος δεν είναι ποτέ πλήρως ικανοποιημένος. Ίσως, γιατί δεν έχουμε ακόμη κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτός άλλωστε είναι ο μέγιστος στόχος του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη. Είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας από τους πολύ σεβαστούς Ρώσους επιχειρηματίες. Τώρα θέλει να φέρει στο υψηλότερο επίπεδο τον σύλλογο, ο οποίος για πολλά χρόνια είχε αρκετά προβλήματα» ανέφερε ο Σλοβάκος πρώην διεθνής διαιτητής στο ρωσικό αθλητικό περιοδικό «sovsport» και πρόσθεσε: «Μετά από διάστημα 14 ετών, η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει πολλούς υποστηρικτές που περίμεναν μια τέτοια επιτυχία. Ήταν μια γιορτή για όλη την πόλη. Όταν στις 4 το πρωί η ομάδα έφτασε στο Λευκό Πύργο, ένα από τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, μας περίμεναν 7-8000 οπαδοί!

Επιπλέον, τερματίσαμε στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, μόνο τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά και στο Europa League, φτάσαμε μέχρι τους “32” του θεσμού. Το πιο σημαντικό πράγμα όμως είναι ότι η ομάδα έχει ανακάμψει και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ευχαριστώντας τους οπαδούς της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα