Καθάρισε με Μπραντάο

Την πρώτη φετινή του νίκη μετά από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου (16/9) ο Λεβαδειακός, επικρατώντας 1-0 της Ξάνθης στη Λιβαδειά.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε μόλις στο 3ο λεπτό από την… άσπρη βούλα ο Μπραντάο, στο παρθενικό του γκολ με τους Βοιωτούς. Το πέναλτι είχε καταλογίσει δευτερόλεπτα νωρίτερα ο διαιτητής Ζαχαριάδης, μετά από χέρι του Μπαξεβανίδη μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων σε γύρισμα του Ζαραδούκα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιουσούφ, που αναστάτωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνα των Ακριτών. Μάλιστα στο 28’ ο επιθετικός των γηπεδούχων από τις Κομόρες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ που πέτυχε από κανονική θέση ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ από τον βοηθό Σίπκα.

Η Ξάνθη που δεν φάνηκε ιδιαίτερα έχασε την καλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι στο 37’, όταν ο… Μπραντάο προσπάθησε να απομακρύνει άτσαλα μετά από κόρνερ και η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Μεντί, Τριποτσέρης (66′ Ζοάο Αμαράλ), Λεονάρντο, Ζαραδούκας, Νιάσε, Μητρόπουλος (83′ Καλτσάς), Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα (72′ Γιακουμάκης), Μπραντάο

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο (82′ Κάστρο), Καμαρά, Ντε Λούκας (74′ Ορφανίδης), Ρότσε (66′ Κίκε Μπούλα), Μπρίτο, Γέντρισεκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα