Καθάρισε στα… γρήγορα τον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός!

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός καθάρισε στα… γρήγορα τον Εργοτέλη και πρόσθεσε τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό του, ανεβαίνοντας – έστω και προσωρινά – στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Οι «πράσινοι» άνοιξαν την αυλαία της 28ης αγωνιστικής καταβάλλοντας μία δύσκολη – τις προηγούμενες χρονιές – έδρα, κόντρα σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος δίνει μάχη για την παραμονή του στη Super League. Το σκορ για το «τριφύλλι» άνοιξε στο 31’ ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος φαίνεται να… όπλισε για τα καλά μετά το χατ τρικ επί του ΠΑΟΚ, στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του. Το 2-0 για τους φιλοξενούμενους πραγματοποίησε ο Ατζαγκούν, στο 40’, δίνοντας ένα πρόωρο τέλος στη… σεμνή τελετή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αθανάσιος Γιάχος, με βοηθούς τους Μανώλη Βλάσση και Κωνσταντίνο Ποντίκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Στιλ και Τριανταφυλλόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σαράνοφ (37’ Καβουσάκης), Ρέντζας, Λουβιόν, Γκοργκς, Πίτσος, Γκέντσογλου, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Ούλα, Χαλκιαδάκης (67’ Ολαϊτάν), Σολάρι (57’ Τζιλάς)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (55’ Μαυρίας), Λαγός (79’ Μέντες), Μπεργκ, Ατζαγκούν, Δώνης (87’ Νίνης), Ταυλαρίδης, Μαρότο, Πέτριτς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα