“Καθαρές σχέσεις, καθαρές δουλειές στα φάρμακα”, το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη

«Δυστυχώς το φάρμακο έγινε πρωτοσέλιδο για τον λάθος λόγο» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, κάνοντας ευθεία αναφορά στην υπόθεση Novartis.  Πρόσθεσε δε, ότι «ο χώρος χρειάζεται καθαρές συμφωνίες, καθαρό ρυθμιστικό πλαίσιο, καθαρές σχέσεις και τελικά καθαρές δουλειές. Όσο αυτά τα όρια καταπατώνται, τόσο αυτοί που κερδίζουν είναι οι επιτήδειοι και οι κολλητοί της κάθε εξουσίας».

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι «είμαστε αποφασισμένοι», αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται τόσο συλλογική, όσο και ατομική προσπάθεια, για την ενίσχυση των ελληνικών προϊόντων και των ελληνικών φαρμάκων και υπογράμμισε τη σημασία της διόρθωσης των στρεβλώσεων και των αδυναμιών στην πολιτική υγείας, ώστε το ελληνικό φάρμακο να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήρε την προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην χώρα, καθώς έτσι, όπως είπε, συμβάλλουν στο συλλογικό καλό.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευε ο Γιώργος Μαυρωτάς, βουλευτής Αττικής και Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα