Καθησυχαστικός ο Νίκος Μαχλάς

Ήρεμος και σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Μαχλάς, παρά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ ΟΦΗ, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άλλοτε διεθνούς ποδοσφαιριστή και νυν παράγοντα στον NovaΣΠΟΡ FM:
«Υπάρχει μια κατάσταση με 2-3 ποδοσφαιριστές. Οικονομικές εκκρεμότητες όμως σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν. Αυτό έχει ήδη λυθεί το ζήτημα καθώς έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον δικηγόρο τους. Όλα αυτά έχουν γίνει για να μπορούμε να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας με αρκετές δόσεις. Το έχει κάνει και ο Άρης. Για να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας και να κερδίσουμε χρόνο για να λύσουμε τα προβλήματα τα οποία να είστε σίγουροι ότι θα τα λύσουμε.

Γίνεται ένας ντόρος εις βάρος της ομάδας και δέχεται χτυπήματα που νομίζω ότι είναι άκυρα και δυσφημούν το σωματείο. Είναι κρίμα από άτομα που είναι στο τιμόνι ομάδων να κινούνται έτσι. Δεν μου άρεσε η στάση του ΠΑΟ να στείλει δικηγόρο και να εισηγηθεί η ομάδα να πέσει. Είναι εποχές και δεκαετίες πίσω. Είμαστε μια ομάδα που βιώνουμε καταστάσεις μόνοι μας. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ιστορία του συλλόγου. Δεν έχουμε κάνει κάτι ανάλογο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε μια ομάδα που εκπροσωπεί όλη ην Κρήτη. Είπαμε ότι όλη η κόντρα αυτή με τον ΠΑΟ δεν βγαίνει πουθενά. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Απλώς ανέφερα το γεγονός και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα