Καθόλου τυχαία τα συγχαρητήρια!

 

Έχει περάσει ένας μήνας περίπου από το δημοσιεύματα της «Α» – όταν οι υπόλοιποι έγραφαν πως οι επιλογές του Μπέντο προβληματίζουν τα υψηλά κλιμάκια της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ – που κατέγραφε την τεράστια ικανοποίηση (σε συνδυασμό με γενική προτροπή) του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αξιοποίηση των προερχόμενων από τις ακαδημίες παικτών του Ολυμπιακού.

Λίγες μέρες μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με τον Ατρόμητο, την Οσμανλισπόρ και την ΑΕΚ, ήρθε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να επιβεβαιώσει την «Άποψη» για το δημοσίευμα της 27ης Ιανουαρίου, σε μία εποχή που θα μπορούσε – λόγω της δυστοκίας της ομάδας – να είναι πιο επικριτικός με τις επιλογές του προπονητή του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ωστόσο, αποθέωσε τον Πορτογάλο προπονητή, κρίνοντας φυσικά τα αποτελέσματα από την αρχή της σεζόν – και όχι μόνο τα τελευταία – αποτελέσματα που δίνουν στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα, με τους Ρέτσο, Ανδρούτσο και Μανθάτη να είναι συνήθως οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας! Θυμηθείτε το δημοσίευμα της «Α»:

Το γλυκό… πουγκί της νιότης!

Αυτή είναι η αποθέωση του Μπέντο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Υπήρξε ένας άνθρωπος, ίσως ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο οποίος τόλμησε να αναδείξει αυτά τα παιδιά και να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα. Να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο και να πρωταγωνιστούν σε αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό και νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι…»

Τώρα, τι θα συμβεί αν ο Πάουλο Μπέντο αποκλειστεί από τους Τούρκους ή και από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας, ή αν το πρωτάθλημα κατακτηθεί με μικρή διαφορά και ήττες στα ντέρμπι του δευτέρου γύρου… ίσως επέλθει διαζύγιο. Εδώ που τα λέμε, τη δουλειά του την έκανε ο Μπέντο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα