Καινούριο γήπεδο στο χώρο της Τούμπας

Ο Ιβάν Σαββίδης επεκτείνεται, καθώς αποκτά την κυριότητα του 67% του ΟΛΘ, ωστόσο παραμένει εκτός από «Θεσσαλονικιός» και πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Ο δήμαρχος της μακεδονικής πρωτεύουσας, Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε στο “Metropolis” με αφορμή τις νέες επενδυτικές κινήσεις του ιδιοκτήτη του «Δικέφαλου του βορρά» και αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Σύμφωνα με τον πρώτο δημότη της πόλης, ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται ή να ανακατασκευάσει την Τούμπα ή να φτιάξει καινούργιο γήπεδο στη θέση του παλιού, ενώ ο ίδιος ο Μπουτάρης θεωρεί ότι η ιδέα της ανακατασκευής είναι ασύμφορη: «Βρίσκεται σε δίλημμα ή να κάνει βελτιώσεις στο γήπεδο της Τούμπας ή νέο γήπεδο στον ίδιο χώρο. Γνώμη μου είναι ότι καλύτερο θα είναι να χτίσει ένα νέο γήπεδο. Είναι παλιό το υπάρχον γήπεδο, θα έχει μεγάλο κόστος η ανακατασκευή του και ποτέ δεν θα γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο. Αν το γκρεμίσεις και το ξαναφτιάξεις θα κοστίσει λιγότερα χρήματα. Έχει πολλά προβλήματα η περιοχή, υπάρχει το μειονέκτημα του χώρου τού πάρκινγκ, όμως αν καταλήξουμε εκεί θα βρεθούν οι λύσεις. Όλοι είμαστε έτοιμοι να τον βοηθήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα