Και άλλη σύλληψη για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στη Ζάκυνθο

Xειροπέδες σε ένα ακόμα άτομο, για την υπόθεση του ξυλοδαρμού ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του νεαρού Αμερικανού τα ξημερώματα της Παρασκευής, έβαλαν οι αστυνομικές αρχές Ζακύνθου, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στους εννέα.

Πρόκειται και για νεαρό σερβικής καταγωγής στα ίχνη του οποίου η Ασφάλεια Ζακύνθου έφτασε αξιοποιώντας τα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τον θάνατο του Αμερικάνου τουρίστα.

Απορρίπτει τα περί δολοφονίας για μία σέλφι στενός φίλος του θύματος

Εν τω μεταξύ, απορρίπτει τα περί δολοφονίας για μία σέλφι στενός φίλος του θύματος του μέχρι θανάτου ξυλοδαρμού στον Λαγανά Ζακύνθου. Υποστηρίζει πως οι λόγοι είναι άλλοι.

Πρόκειται για τον Astrid Von Ehren-McCray, οικογενειακό φίλο του 22χρονου δολοφονηθέντα Bakari Henderson, ο οποίος βρισκόταν μαζί του στις διακοπές στη Ζάκυνθο και ήταν και μπροστά στο σκηνικό.

Ο νεαρός μίλησε στο αμερικάνικο δίκτυο CBS, όπου έδωσε τη δική του εκδοχή, σύμφωνα με την οποία ο Bakari δεν δέχτηκε επίθεση επειδή έβγαλε μια σέλφι με τη σερβιτόρα.

“Όλα άρχισαν όταν ο Bakari και ένας άλλος από την παρέα μας άφησαν τα ποτήρια τους στο λάθος τραπέζι. Οι άνδρες που καθόταν εκεί σηκώθηκαν αμέσως, έσπασαν τα μπουκάλια μπύρας που κράταγαν στο τραπέζι και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Bakari”.

Στο συγκεκριμένο τραπέζι κάθονταν δύο άνδρες οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά με τα σπασμένα μπουκάλια στα χέρια και σημείωσαν ότι η εκδοχή για τη σέλφι δεν είναι αληθής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα