Και εγένετο τελικός!

Την Τρίτη 17 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι εμπλεκόμενοι συμφώνησαν χωρίς να περιμένουν το “οκ” από τη NOVA, αν και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ακόμη κι αν αρνηθεί το τηλεοπτικό δίκτυο να “αλλάξει” το πρόγραμμα των Play off, δεν είναι και πολλά αυτά που μπορεί να κάνει, παρά μόνο να εγείρει κάποιες οικονομικές απαιτήσεις για τη μετατροπή του προγράμματός της. Για την ώρα η Forthnet δηλώνει αποφασισμένη να ζητήσει αποζημίωση για κάθε αγώνα που θα μετατεθεί.

Η ΕΠΟ, με την ουρά στα σκέλια, υποχρεώθηκε να ορίσει τους διαιτητές που ζήτησε ο… πρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Κοντονής (γνωστός κι ως υφυπουργός Αθλητισμού). Εδώ που φτάσαμε τι να πρωτοσχολιάσουμε…

Στις πλάγιες γραμμές του γηπέδου, λοιπόν, θα κινούνται οι Ευθυμιάδης και Κωσταράς (αντί των Αλεξέα και Πετρόπουλο που είχαν αρχικά οριστεί), διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, τέταρτος ο Τρύφων Πετρόπουλος και παρατηρητής ο Γκρούτσης (δεν άλλαξε).

Θυμίζουμε πως ο τελικός θα γίνει στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και αναβλήθηκε το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Off, ενώ υποχρεωτικά θα μετατεθούν κι άλλα ματς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα