Και η Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει τον Σαμαρά

Θέμα επιλογής του ίδιου του Γιώργου Σαμαρά είναι πλέον η επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Ο πρώην επιθετικός της Σέλτικ που έμεινε ελεύθερος από τους Σκοτσέζους έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Ευρώπη καθώς η εξαετία που είχε στους «καθολικούς» έχει εκτοξεύσει τόσο την ποδοσφαιρική του αξία όσο και την χρηματιστηριακή.

Τις τελευταίες μέρες πρόεκυψαν φήμες που ήθελαν Γαλατασαράι και Μπεσίκτας να έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους, αλλά και τη Λάτσιο να εξετάζει την περίπτωσή του για την ενίσχυση της επιθετική της γραμμής.

Ωστόσο, το όνομα τού  Γιώργου Σαμαρά δεν σταματά να «παίζει» στα ρεπορτάζ αυτών των ομάδων. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ElMundoDeportivo» και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει στο στόχαστρό της την περίπτωση του Κρητικού φορ, ώστε να αποτελέσει έναν από τους επιθετικούς των Μαδριλένων που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ντιέγκο Κόστα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Σαμάρας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και έχει την ευχέρεια της επιλογής για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα