Και καλά τα πήγε, χωρίς επίθεση!

Αγωνιστικά κανείς δεν μπορεί να ψέξει τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Εκτός έδρας σίγουρα δεν αποδίδουν, αλλά αυτό ισχύει με όλες τις μεγάλες ομάδες φέτος. Εντός έδρας αποδίδουν, αλλά υπάρχει πρόβλημα στο γκολ.

Λογικό είναι αυτό, όμως, διότι ο ΠΑΟ έχει ενεργό μόνο έναν στράικερ, τον Μολίνς, ο οποίος μόνος του δεν μπορεί να γίνει απειλητικός. Με τον Τσάβες ανενεργό και τον Λουτσιάνο τραυματία, οι «πράσινοι» δεν μπορούν να ολοκληρώσουν επιθέσεις και σκοράρουν σε σετ παιχνίδι σπάνια. Τα περισσότερα γκολ μπαίνουν από στημένα.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν το πλήρωσε, αλλά με την ΑΕΚ ο οπισθοχωρημένος Παναθηναϊκός δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος και έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα παιχνίδια του ΠΑΟ δεν έχει βάλει ποτέ καμία ομάδα πάνω από δύο γκολ και μόνο σε ένα ματς έχουν μπει τρία, σε αυτό με την ΑΕΛ (2-1 με γκολ στην εκπνοή). Ο Ουζουνίδης με το ρόστερ που έχει υποχρεωτικά παίζει συντηρητικά, ψάχνοντας για το ένα γκολ. Δείτε όλα τα αποτελέσματα:

Με τον Πλατανιά 1-1 (γκολ Τσάβες, ασίστ Λουτσιάνο, αμφότεροι λείπουν από καιρό)

Με τον Λεβαδειακό 0-0

Ήττα 1-0 στην Κέρκυρα

Νίκη 1-0 επί του Απόλλωνα (κόρνερ Χίλιεμαρκ, κεφαλιά Αλτμάν)

Ήττα 2-0 στο Αγρίνιο

Νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ (σέντρα Λουντ, κεφαλιά Χίλιεμαρκ και απ΄ευθείας φάουλ του Μολίνς)

Νίκη 2-1 κόντρα στη Λάρισα (κόρνερ Χίλιεμαρκ, κερδισμένο πέναλτι Μολίνς, εύστοχη εκτέλεση Βιγιαφάνιες και σέντρα σουτ Χίλιεμαρκ)

  • στη Λαμία (κάθετη Βιγιαφάνιες, πλασέ Μολίνς)
  • επί του Ολυμπιακού (σέντρα Λουντ, πλασέ Βιγιαφάνιες)

Ήττα 1-0 στην Τρίπολη

Και 1-1 με την ΑΕΚ (κόρνερ Χίλιεμαρκ, κεφαλιά Μολέδο)

Έχει βάλει τέσσερα γκολ από στημένα, ένα από σέντρα σουτ της απελπισίας, ένα από συνδυασμό Λοτυσιάνο και Τσάβες που είναι τραυματίες εδώ και καιρό και μόλις τρία γκολ από συνεργασίες ενεργών ποδοσφαιριστών (του Λουντ, του Μολίνς και του Βιγιαφάνιες).

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟ χτυπήθηκε βάναυσα από τους τραυματισμούς του Λουτσιάνο και του Τσάβες κι αν δεν είχε τον Χίλιεμαρκ στο ρόστερ του ίσως βρισκόταν ακόμη πιο χαμηλά στη βαθμολογία…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα