«Και μετά, τι γίνεται μάγκα μου;»: Συγκινεί το editorial του Γιάννη Γιαννούλη για το πρώτο του διαδικτυακό «τρίποντο»

Mε ένα συγκλονιστικό editorial εγκαινιάζει το πρώτο του διαδικτυακό του εγχείρημα, G-Point.gr,  ο Γιάννης Γιαννούλης. Μετά από μία μεγάλη καριέρα στο μπάσκετ, θέλει να δοκιμαστεί και στον δημοσιογραφικό «παρκέ».

Το «G-Point. Gr» έρχεται να παίξει τη δική του «μπάλα» και να σου δείξει τον δρόμο να βρεις το σημείο «G» που οδηγεί στο 2 the«Point»! Ο Γιάννης Γιαννούλης και μία μεγάλη παρέα φίλων, συνθέτουν την ομάδα του «G-Point.gr»και καταθέτουν σε αυτό, την αγάπη τους και τη γνώση τους, για το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό γενικότερα, εισβάλλουν στα «αποδυτήρια», αποκαλύπτουν τα πιο topsportssecrets αλλά  και όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζει ο σύγχρονος άντρας για να ξεχωρίζει στα σημεία.  «Τσαλακώνονται», είναι έτοιμοι να block (g) άρουν με τα άρθρα τους, δοκιμάζουν  τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα, πειραματίζονται με τα νέα gadgets, ανακαλύπτουν  τις τελευταίες τάσεις της μόδας, διεισδύουν στον γυναικείο κόσμο,  και σας παρουσιάζουν το απόλυτο αντρικό portal… που θα γίνει προέκταση του χεριού και του μυαλού σας.  Ο Γιάννης Γιαννούλης βάζει «τρίποντο» στο «G-Point.gr» και έχει σκοπό να κάνει tripledouble με συνεντεύξεις και συναντήσεις με τους διάσημους φίλους του, που θα κάνουν την έκπληξη αλλά και τη διαφορά.

«Και μετά τι γίνεται μάγκα μου;»

«Είμαι στην Ικτίνου, κατεβαίνω τον δρόμο για κάτι δουλειές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ακούω φωνές παιδικές και τον ήχο μίας μπάλας του μπάσκετ.

Ασυναίσθητα κοιτάω κάτω να δω που ακριβώς είμαι,ψάχνω για γραμμές, ψάχνω να δω πόσο μακριά είμαι από την ρακέτα, αλλά ΤΙΠΟΤΑ. Βλέπω τον πλακόστρωτο. Δεν έχει γραμμές, δεν είμαι στο παρκέ! Είμαι στον δρόμο!!!

Δεν είμαι ο Gladiator που ήμουν πάνω από 20 χρόνια, δεν είμαι εκείνος που προσέχει το κορμί του, την διατροφή του, τη ξεκούρασή του, το ωράριό του, να έχει τη ψυχολογία του στα ύψη, να διψάει για «αίμα»…. Πόσο μου λείπουν όλα αυτά ΓΑΜΩΤΟ!

Μερικές εβδομάδες πιο μετά, ένα πάλι πρωινό, αυτή τη φορά σε βόλτα για καφέ με φίλους, είμαι στον δρόμο, κάπου στην Καρόλου Ντυλ. Με χαιρετάει ένας παππούς, κύριος.

«Γειά σου Γιαννάρα. Μπες μέσα στο Παλατάκι και παίξε εσύ, ρε γαμώτο ακόμα τους έχεις»

«Μπα θείο. Γέρασα τώρα εγώ»

«Τουλάχιστον πες τα έτσι σταράτα στο ράδιο, σε ακούω για να ξέρεις»

Και εκεί μου έρχεται η ιδέα να δημιουργήσω ένα σάιτ, blog, πείτε το όπως θέλετε. Έναν διαδικτυακό χώρο με ειδήσεις, με απόψεις, με ιστορίες από τα γήπεδα, για να μπαίνεις, να μαθαίνεις, να διασκεδάζεις, να περνάς ευχάριστα την ώρα σου»

Διαβάστε περισσότερα στο G-Point.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα