Και ξαφνικά η Χ.Α. «υποκαθιστά» τον ΣΥΡΙΖΑ

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Το σύνθημα αυτό είχαμε συνηθίσει να το ακούμε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο που το κόμμα βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν και η ακροδεξιά Χ.Α. εκμεταλλεύεται το κενό που έχει δημιουργηθεί.
Πιο αναλυτικά χθες πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από κλιμάκιο της Τ.Ο. Πειραιώς στο Ειρηνοδικείο Πειραιώς, με αφορμή τις δίκες για τους πλειστηριασμούς των κατοικιών των Ελλήνων. Όχι γενικά των οφειλετών φυσικά αλλά αποκλειστικά και μόνο των Ελλήνων. Τα υπόλοιπα σπίτια μπορούν να τα πάρουν οι… τραπεζίτες.
Σχετικά μάλιστα μοίρασαν και ενημερωτικά φυλλάδια. «Η υποδοχή του κόσμου και του ακροατηρίου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, καθώς ένωσε την φωνή του με την δική μας και όλοι έσπευσαν να παραλάβουν το υλικό της δράσης και να ενημερωθούν για τις θέσεις μας.
Κάθε εβδομάδα δέκα με είκοσι πρώτες κατοικίες Ελλήνων βγαίνουν στο “σφυρί” εν όψη της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση η οποία καταλήγει: «δεν θα επιτρέψουμε να βρεθεί ούτε ένας Έλληνας στον δρόμο – Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα