Και ξαφνικά Κλοντ Πιέλ για τον Ολυμπιακό

 

Το να τερματίσεις όγδοος στο αγγλικό πρωτάθλημα πίσω από Τσέλσι, Τότεναμ, Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Έβερτον δεν είναι και τόσο… αποτυχία. Πιο ψηλά θα έπρεπε να έχει κάνει υπέρβαση η Σαουθάμπτον, η οποία – μάλιστα – έφτασε και στον τελικό του Λιγκ Καπ, ενώ ελπίζει ακόμη και για ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσει το Europa League.

Ωστόσο, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, στην αγγλική ομάδα δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το Γάλλο κόουτς. Δεν τους άρεσε η μπάλα που έπαιξε η ομάδα, δεν τους ικανοποίησε η βαθμολογική συγκομιδή παρά το ότι τερμάτισε σχετικά ψηλά (αλλά με λιγότερους βαθμούς σε σχέση με την προηγούμενη τριετία) και δεν τους… ενθουσίασε καθόλου το ότι δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς, με αποτέλεσμα τις έντονες αποδοκιμασίες την τελευταία αγωνιστική στο 0-1 από τη Στόουκ. Το αποτέλεσμα αυτό δεν στέρησε από τη Σαουθάμπτον την όγδοη θέση μόνο και μόνο επειδή δε νίκησε κανείς από τους Μπόρνμουθ, Λέστερ και Γουεστ Μπρομ που ακολουθούσαν.

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωσή του, αλλά χωρίς… τυμπανοκρουσίες και πολλές ελπίδες, καθώς έχουν καταλάβει πως οι Γάλλοι είναι δύστροποι και οι συνεννοήσεις μαζί τους συνήθως αναποτελεσματικές.

Ο Κλοντ Πιελ πριν από τη Σαουθάμπτον, δούλεψε δύο χρόνια στη Μονακό, έξι στη Λιλ, τρία στη Λιόν και τέσσερα στη Νις. Το ποσοστό των νικών του ανά αγώνα, 42,6%.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα