Και στο Euro και στη… Eurovision (Video)

Αν στην Κύπρο λέγονται όλοι μεταξύ τους… κουμπάροι, τότε στην Ισλανδία των 335.000 κατοίκων θα έπρεπε να λέγονται ξαδέρφια. Ένα μεγάλο νησί, αλλά μία μικρή χώρα, αγωνίζεται με σθένος στο Euro και έχει αποκτήσει πολλούς φίλους.

Επειδή, όμως, η Ισλανδία είναι απλά μία… κοινότητα, πρέπει πολύς κόσμος να κάνει δύο και τρεις δουλειές. Ε λοιπόν,  ένα μέλος της Εθνικής τους ομάδας, κάνει δύο με μεγάλη επιτυχία. Αυτή του τερματοφύλακα και αυτή του σκηνοθέτη. Ο λόγος για τον Χάνες Θορ Χάλντορσον.

Εντάξει, ως τερματοφύλακας δεν είναι και πολύ γνωστός, αλλά απέκτησε δημοσιότητα μετά την εμφάνισή του κόντρα στην Πορτογαλία, όπως λες και είχε μαγνήτη στα γάντια και στα παπούτσια, γλίτωσε την ομάδα του από πολλά γκολ. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ ως δανεικός από την ολλανδική Ναϊμέγκεν.

Ως σκηνοθέτης, όμως, είναι πιο γνωστός!  Ναι λοιπόν, στον ελεύθερο χρόνο του, καλλιτεχνεί και μάλιστα το 2012 – όταν ακόμη αγωνιζόταν στο χαλαρό ισλανδικό πρωτάθλημα με τη Ρέικιαβικ – σκηνοθέτησε το βίντεο κλιπ που έστειλε η πατρίδα του στη Eurovision!

Δείτε το τραγούδι και εκτιμήστε τις σκηνοθετικές δυνατότητες του 32χρονου τερματοφύλακα… :

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα