Και το όνομα αυτής: Μαντώ Γαστεράτου

Μετά την αποκάλυψη πως η Καλομοίρα, θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Rising Star, ανακοινώθηκε η δεύτερη παρτενέρ του παρουσιαστή για το Lucky Room.

Πρόκειται για την Μαντώ Γαστεράτου η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του έμπειρου παρουσιαστή στο νέο φιλόδοξο πρότζεκτ ου ΑΝΤ1.

Στο κανάλι στηρίζουν πολλά στην επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού που φιλοδοξεί να καθηλώσει τις οικογένειες, μετατρέποντας τη διασκέδαση σε οικογενειακή επίθεση. Κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου στις 20:00.

Σε κάθε επεισόδιο του Lucky Room συμμετέχουν 3 παίκτες. Ο παρουσιαστής διατυπώνει σε κάθε γύρο του παιχνιδιού μια ερώτηση και ο παίκτης που πλησιάζει πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδέεται με το Lucky Room, ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο χωρίς οπτικοακουστική επαφή με το κεντρικό στούντιο που βρίσκεται η οικογένειά του και έχει πρόσβαση στα τυχερά buzzers. Η Μαντώ Γαστεράτου θα είναι εκεί για να υποδεχθεί τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη και να ζήσουν μαζί την αγωνία  του παιχνιδιού. Άραγε θα πατήσουν το τυχερό buzzer; Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Τριπύλας, ενώ την αρχισυνταξία έχει ο Στάθης Μαντάς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα