Και τώρα τι κάνουμε κόουτς;

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού συνεχίζει να υπόκειται το ίδιο αργό βασανιστήριο. Τίποτα μα τίποτα δεν πάει καλά σε αυτή την ομάδα, που προς στιγμήν βρήκε παλμό και έκανε δύο νίκες με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, αλλά στη συνέχεια έπεσε πάλι σε κώμα, βυθίζοντας σε περισυλλογή τους φίλους, τη διοίκηση και φυσικά τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής των «πρασίνων» σίγουρα δεν περίμενε πως θα βρει ιδανικότερες συνθήκες, ήξερε ότι έρχεται σε μία προβληματική ομάδα, με ξενερωμένους ποδοσφαιριστές και αρνητική νοοτροπία. Το φταίξιμο δεν είναι δικό του, δεν θα μπορούσε να είναι, η ομάδα του είναι αναιμική, παίξει εκτός έδρας με ομάδες επιπέδου Πλατανιά και δεν θεωρείται το φαβορί. Ναι, δεν θεωρείται, νομίζεις ότι το ματς θα παιχτεί στα ίσια.

Δεν παίχτηκε καν στα ίσια ο αγώνας των Χανίων, ο Παναθηναϊκός δεν είχε τελική στο πρώτο μέρος, μόνο μία σέντρα σουτ. Η ομάδα έχει μείνει σε τέσσερα ματς χωρίς γκολ και σε άλλα πέντε έχει βάλει μόλις ένα. Σε 13 παιχνίδια έχει τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, πάει να σπάσει αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, αν και εδώ που τα λέμε χειρότερα από το 2013 που τερμάτισε με 42 αγωνιστικούς βαθμούς δεν γίνεται να τα πάει…

Ο Παναθηναϊκός ελαφρώς έσωσε την παρτίδα με την πρόκριση στο Κύπελλο και με την κλήρωση που του δίνει το δικαίωμα να σκέφτεται ήδη την προημιτελική φάση. Στο πρωτάθλημα, όμως, παίζει σαν μικρή ομάδα και επειδή έχουν μείνει μόνο 25 μέρες μετεγγραφών η διοίκηση θα πρέπει να σκεφτεί καλά τι θα κάνει τις επόμενες μέρες. Διότι έτσι όπως είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει – σαν την ΑΕΚ – να μείνει εκτός Ευρώπης. Ομάδες όπως η Ξάνθη, ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ δείχνουν σταθερές και ικανές να διεκδικήσουν την τέταρτη και την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος.

Το καλό για τον ΠΑΟ είναι πως ακολουθούν επτά ματς και τα πέντε διεξάγονται στη Λεωφόρο. Για να δούμε τι θα καταφέρει…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα