Και τώρα Play Off

Επιτέλους μπάλα για την ΑΕΚ, έστω κι αν δεν θα παίξει το παιχνίδι που περίμενε. Το βράδυ της Τετάρτης ξεκινάνε οι υποχρεώσεις της Ένωσης στα… αναθεματισμένα Play off του ελληνικού πρωταθλήματος και πρώτος σταθμός δεν είναι άλλος από την άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα όπου την περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ δεν είναι ψέμα να πει κανείς ότι δεν… ξέρει τι θέλει. Προφανώς και η νίκη είναι πάντα το ζητούμενο, ωστόσο με τον τελικό σε εκκρεμότητα και την πιθανότητα να υπάρξει εισιτήριο απ’ ευθείας στους ομίλους του Europa League (ανάλογα με τα αποτελέσματα στον τελικό του Europa, το πρωτάθλημα της Αγγλίας και το Κύπελλο Ισπανίας), ίσως τελικά η Τρίτη θέση του πρωταθλήματος αποδειχθεί καλύτερη από τη δεύτερη.

Προφανώς και τα προκριματικά του Champions League είναι ένα κίνητρο, αλλά και η συμμετοχή στους ομίλους του Europa είναι κάτι που… αρέσει στους «κιτρινόμαυρους» που φέτος χρειάζονται πολλούς ευρωπαϊκούς βαθμούς, καθώς το κοντέρ είναι μηδενισμένο και χρειάζεται ενίσχυση. Μην ξεχνάμε πως ότι συλλέξει φέτος η ΑΕΚ σε βαθμούς στην Ευρώπη0 θα το διατηρεί παρακαταθήκη για πέντε χρόνια στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πέτρο Μάνταλο και μάλλον θα χρησιμοποιήσει στη θέση του τον Ρόναλντ Βάργκας. Πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς της Θεσσαλονίκης που ξεκινά στις 20:30 είναι: Μπαρόχα, Γκάλο, Ντιντάκ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Αραβίδης, Τζιμπούρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα