Και όμως… υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ

Υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ; Από τις τελευταίες εξελίξεις και τις δηλώσεις των υπευθύνων, όχι. Ωστόσο, οι κινήσεις τους αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο, καθώς, σύμφωνα με τον Τύπο στη Γεωργία, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σότα Αρβελάτζε.

Το μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα. Επισήμως, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει ξεκαθαρίσει πως ο Κροάτης παραμένει στην τεχνική ηγεσία. Ανεπισήμως όμως, γίνονται συζητήσεις με τους υποψήφιους διαδόχους του.

Το αθλητικό σάιτ sportall.ge κάνει λόγο για επαφές του Αρβελάτζε και της διοίκησης του ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζει πως ο 43χρονος τεχνικός μίλησε και για το οικονομικό σκέλος μιας πιθανής συμφωνίας, ζητώντας τραπεζικές εγγυήσεις λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Ο Αρβελάτζε τα τελευταία χρόνια δούλευε στην Τουρκία, έχοντας περάσει από τους πάγκους των Καϊσέρισπορ, Κασίμπασα και Τραμπζόνσπορ. Από την τελευταία παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα